IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

5Beğeni(ler)
  • 1 Post By FrAnK}{MArtIN
  • 1 Post By FrAnK}{MArtIN
  • 1 Post By FrAnK}{MArtIN
  • 1 Post By Ezgi
  • 1 Post By Ezgi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2010, 22:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eğitim Haberleri




Eğitimle ilgili tüm haberleri bu başlık altında okuyabilir/paylaşabilirsiniz.



Okullardaki Q Klavyelerin Tamamı F'e Çevrilicek


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dil ve Edebiyat Derneği'nin "Türkçe savunucusu" Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, bilgisayarlarda "F klavye"nin yaygınlaştırılması için kolları sıvadı.

AK Parti, Türkçe yazmaya daha uygun olan F klavyenin yaygınlaştırılması için kolları sıvadı. İlk etapta okullardaki bilgisayarlar, F klavyeli hale getirilecek. Türkiye’de satış yapmak isteyen dizüstü bilgisayar firmalarına da F klavyeli imalat şartı konacak

Bilgisayarlarda Türkçe yazmaya daha uygun olan F klavyenin yaygınlaştırılması için kolları sıvayan AK Parti yönetimi, işe “üretim noktası”ndan başladı. Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Türk Dil Kurumu Başkanı Şükrü Haluk Akalın ve Vestel Genel Müdürü Timur Tuncer ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Ekrem Erdem F klavye için görüş alışverişinde bulundu. Ardından Vestel, Türk Dil Kurumu’nun desteğiyle tuşlardaki ifadelerin de Türkçe yazılı olduğu dizüstü bilgisayarlar için prototip F klavye yaptı. Konuya ilişkin çalışmaları hakkında bilgi veren Erdem, “Bu işin peşini bırakmayacağım. Q klavye Türkçe’ye ters, Q klavye ile yazmak daha zor. Çünkü Türkçe’de çok kullanılan harflerin yeri kıyıda köşede kalmış. Ancak, F klavye tam tersi; Türkçe’de çok kullanılan harfler hemen parmaklarımızın altında. F klavye ile yazı akıp gidiyor” diye konuştu.

HEDEF KİTLE ÇOCUKLAR

“Q klavye ile yazma alışkanlığını değiştirmek biraz zor” diyen Erdem bu zorluğu bilgisayarla yeni tanışan çocuklar üzerine yoğunlaşarak aşacaklarını anlattı. “Okullardaki bilgisayar sınıflarındaki klavyelerin F klavyeye çevrilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı’mızla görüşeceğiz. Ardından bunu kamu kurumlarımıza yaygınlaştırmak için gayret göstereceğiz” dedi.

‘İSPANYA’DA İSPANYOLCA’

TÜRKİYE’de satış yapmak isteyen bilgisayar firmalarına, “Müşteriye sunacağınız seçenekler arasında mutlaka F klavyeli bilgisayar olmalı” şartı getirilmesi gerektiğini söyleyen Erdem, “Arap ülkelerinde klavyeler Arapça, İspanya’da İspanyolca, Türkiye’de de Türkçe olmalı” açıklaması yaptı.

F klavye mi Q klavye mi?


F klavye mi Q klavye mi tartışması yeniden alevlendi. Türk Dili'ne uygun klavye standardını belirlemek için İhsan Sıtkı Yener'in çabalarıyla yapılan bilimsel araştırmalar neticesinde 1955'te "Standart Türk Klavyesi" olarak onaylanan F klavyenin geleceği yine gündemde. Hükümet F klavyeyi yaygınlaştırmak için girişimlere başladı. Artık burada üretilen veya ithal edilen bilgisayarların F klavyeli alternatifi de satışa sunulmak zorunda olacak. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı, yeni neslin F klavyeye alışkın olarak yetişmesini sağlamak için projeler geliştirecek. Biz de uzmanlara sorduk...

Hükümetin çabasını nasıl değerlendirmeliyiz? Gelecek nesil açısından teknoloji kullanımında rahatlık, kolaylık sağlar mı? Q klavyeye alışkın bireylerin hayatında bir değişiklik olur mu?

Melih Bayram Dede / Yeni Şafak Teknoloji Editörü
"F klavyeye geçiş için önceki Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik döneminde önemi bir adım atılmıştı, ancak siyasi irade bunun arkasında duramadı/durmadı. Bakan Çelik'in yayınladığı bir genelgeyle, bakanlığa bağlı tüm birimlerde, Standart Türk Klavyesi (F klavye) kullanılacağı ifade edilmişti. Bu uygulanabilseydi, tüm eğitim kurumlarında F klavyeli eğitime geçilecekti. Bunun uygulanmadığı yetmezmiş gibi, öğretmenler için düzenlenen bilgisayar kampanyasında da F klavye tercihinin arkasında durulamadı. Aradan yıllar geçti ve bu konu çözümsüzlüğe doğru gitti. Şu andan sonra, HaberTürk.com'un duyurduğu bu F klavye hamlesi de bir süre konuşulur ve yine unutulur diye düşünüyorum. Q klavyeli bilgisayar ithal eden ve F klavyeli bilgisayar talebin için emek harcamaktan yana olmayan ve sadece çok kar etmeye odaklanmış bir bilgisayar sektörümüz varken, bunun hayata geçmesini, uygulanabilir görmüyorum. En iyi ihtimalle sadece okullarda kullanılan ve okul dışında geçerliliği olmayan bir klavye çeşidi olarak kalabilir F klavye. Umalım ben yanılayım."

Yurtsan Atakan / Akşam Gazetesi Teknoloji Editörü

Geç kalınmış olmasına rağmen çok yerinde ve doğru bir karar. Eğer somutlaşırsa AKP'nin sigara yasaklarıyla birlikte en doğru icraatlerinden biri olacak bu uygulama. Bir Türk standardı olan F klavyenin, uyduruk Türkçe Q klavyeye teslim edilmesinin nedeni bu konuda bir zorunlu standart konulmamasıydı. Yıllardır yazılarımda, TBMM'de Meclis Araştırma Komisyonu'nda savunduğumm bir şey bu. Katıldığım Meclis Araştırma Komisyonu çalışmalarından sonra bu yönde bir karar alınmıştı zaten, uyugulamaya geçmesi zaman aldı ama bu yolda nihayet somut bir adım atılmış olması çok sevindirici.

Hep savunduğum gibi Türkçe F klavye aslında bir sembol. Önem verilmediği, korunulmadığı takdirde kendi standartlarımızı, kendi değerlerimizi ne kolay kaybedeceğimizin bir simgesi. Çünkü F klavye bir Türk araştırmacısı İhsan Yener'in araştırma geliştirme çalışmalarının ürünü olarak çıkmış ve bilgisayarların hayatımıza girmeye başladığı yıllara kadar yaygın kullanım alanı bulmuş bir standart. Ne zaman ki bilgisayar ithalatı başlamış, bilgisayar ithalatçıları daha fazla kâr etmek için klavye maliyetlerini artırmayacak uyduruk bir klavye dizilişi olan Q Türkçe klavyeyi icat etmişler ve Sanayi Bakanlığı'nın da göz yummasıyla millete bu uyduruk klavyeli bilgisayarları pompalamaya başlamışlar. Uyduruk Q klavye böylece yaygınlaşmış ve zamanla Türkçe yazmaya en uygun harf dizilişine sahip F klavyenin yerini almış.

Şu anda aynı tehlike bizi cep telefonlarında ve taşınabilir diğer komünikasyon araçlarında bekliyor. F klavyeyi sadece bilgisayarda zorunlu hale getirmek yetmez, klavyesini dokunmatik ekranında taşıyan cihazlar dahil tüm klavyeli elektronik aletlerde F klavye zorunlu standart haline getirilmeli. Şu anda Türkiye'de satılan bu tip cihazların klavyesi uyduruk Q Türkçe klavyeden de daha uyduruk. Türkçe karakterleri yazmak çeşitli cambazlıklar gerektiriyor. Böyle olunca da kullanıcılar mesaj yazarken Türkçe karakterleri kullanmaktan kaçıp, "ğ, İ, ı, ü, ş" gibi harfler yerine aksak karşılıkları olan "g, I, i, u, s" harflerini kullanıyorlar. Eğer Türkçe F klavye standardı zorunlu kılınmazsa yakın bir gelecekte Türkçe alfabemiz de tarih olacak, Türkçe harfler kullanılmaz olacak.

Dünyanın çoğu ülkesinde Q klavye kullanılıyor yaygın olarak, F klavyeyi bırakıp Q kullanalım savunması da saçma. Aynı mantıkla bakacak olursak dünyanın çoğu ülkesinde de İngilizce konuşuluyor yaygın olarak, Türkçeyi bırakıp İngilizce konuşalım demekten farkı yok bu savununun.

Necla Dalan / Vatan Gazetesi Teknoloji Editörü

"Ben 20 senedir mesleğin içinde biri olarak zaten F klavye kullanıyorum. Yeni nesille karşılaştırıldığında farklı karşılanabilir ama ben F kalvye kullanılmasından yanayım. Yıllarca okullarda bize böyle öğretildi. Üniversitede de biz F klavye gördük. Ben laptop aldığım zaman sticker yapıştırmak zorunda kalıyorum. Çünkü Q klavyeye alışamadım bir türlü çünkü aldığım eğitim de onu gerektiriyor. Bence doğru bir karar. Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullarda F klavyeyi yaygınlaştırması da bence çok mantıklı ve doğru bir karar. Belki Q ile başlamış olsam ben de Q'yu daah rahat kullanacağım ama ben 1989 yılı üniversite girişli olduğum için, o dönemde İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'nda F klavye ile daktilo dersleri veriliyordu. İlk başladığım gazetede de daktilo vardı ve yine F klavyeydi. Gazeteler yavai yavaş otomasyona geçtikleri zaman da yine biz eskiden gelen gazeteciler olarak, ben hala gazetede F klavye kullanıyorum, F klavye kullandık. Çalıştığım bütün gazetelerde F klavye kullandım. Süreç ister istemez bizi F klavyeye yönlendirdi. Bakmadan F klavye kullanabilirim ama Q klavyede ise harflerin, noktalama işaretlerinin yeri hatta bazı durumlarda rakamların yerinin bile değişik olması işimi zorlaştırıyor. Kullanabilirim ama aynı şekilde hızlı ve verimli çalışma imkanı vermez bana.

Yurtdışına çıktığın zaman zor oluyor ama yurtdışında her yerde Q klavye aynı değil. Ülkelere göre Q klavyedeki tuşlar da yer değiştiriyor. En son Barselona'da GSM Kongresi'ne gittim. 200 tane bilgisayarın olduğu basın odası vardı. Q klavye görünüyor ama Macaristan'ın, Polonya'nın klavyeleri ayrı. Hepsi Q olarak görünüyor ama ülke ülke değişiklikler var. Brüksel'de basın odasında da Q görünüyor ama ülke ülke işaret koyuyorlar. Bu açıdan bana göre çok büyük bir handikap değil.

Gelecek nesil açısından objektif olmak gerekirse bir kolaylık sağlamaz. Dünyaya entegrasyona göre bakıyorsanız olaya, şimdiki çocuklar baştan Q klavyeyi öğrendikleri için onların Q ile devam etmesi çok daha mantıklı. Ama şirketler F klavyeyi kullanan insanları da düşünmeli. Ben sticker yapıştırmak zorunda kalmamalıyım. Yeni neslin ise gelecejk açısından bakarsanız Q klavyede kalmasını daha mantıklı buluyorum. Gelen cep telefonları Q klavyeye göre organize ediliyor. Şirketleri ikna etmeniz de çok zor, BlackBerry ve iPhone'a Türkçe'ye F klavye ile yap diyemezsin. Çojk büyük sayılar vermen lazım, garantisini vermediğin sürece bilgisayar üreticisine bunu çok yaptıramazsınız. Gelecek nesli düşünürsek Q klavye çocuklar için daha makul. F klavyeye alıştırcaklarsa da sonuşta onun teknik altyapısını oluşturmaları lazım. İthalatta sınırlama getirmeleri lazım, firmaları F klavye yapmaya ikna etmeleri lazım. Yurtdışı konusu önümüze geldiğinde de "Kaç Türk yurtdışında uzun vadeli kalabiliyor?" mantığını geliştirebilirler.

Aslında zor bir durum. Benim açımdan F klavyeli laptop almak iyi ama yeni nesil F klavye gördüğü zaman benim Q klavye gördüğüm zaman olduğu gibi kala kalıyor, nasıl kullanacağım diye zorlanıyorlar."

Sevan Nişanyan / Gazeteci - Yazar
"Cahil insanların boş hayalidir. Başarılı olması ihtimali çok zayıftır. Dünyadan haberi yok bunların. O yüzden böyle şeylerle oyalanıyorlar. Q klavye o kadar yerleşmiştir ki, uluslararası standartların o kadar getirdiği birşey ki, o kadar alışılmıştır ki, böyle birşeyin altından kalkamazlar. Kendilerini Microsoft'tan daha güçlü zannediyorlar. Hayal kuruyorlar. Olumlu bir gelişme olarak görmüyorum ama gerçekleşme ihtimali olmadığı için boş işlerle oyalanıyorlar.

----------

GÜLDEN ÖĞRENCİLERE: BU YOLDAN DÖNMEYİN


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, uluslararası bilim olimpiyatlarında derece kazanan öğrencilere, ''İyi bir temel almışsınız. Bu yoldan dönmeyin. Bu ülke sizden çok şeyler bekliyor'' dedi.

Alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetiş ve bilim olimpiyatlarına katılan öğrencileri kabulünde, çeşitli uluslararası yarışmalarda derece elde edilen öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu dile getirdi.
Öğrencilere, ''İyi bir temel almışsınız. Bu yoldan dönmeyin'' diyen Gül, öğrencilerin bir çok üniversiteye sınavsız girme hakkı elde ettiklerinin belirtilmesi üzerine, ''Bunları iyi değerlendirin. Bu ülke sizden çok şeyler bekliyor'' diye konuştu.
Kabule, geçen yıl Almanya, Meksika, İngiltere, Japonya, Bulgaristan, Bosna-Hersek ve Sırbistan'da matematik, fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar dallarında düzenlenen uluslararası olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil eden ve derece alan öğrenciler katıldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Mart 2010, 15:53   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eğitim Haberleri




Bir ile daha 2. devlet üniversitesi kurulucak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü Konya'ya 2'si vakif biri devlet üniveritesi olmak üzere 3 üniversitenin daha kurulacağını söyledi. Yıl sonuna kadar meclisten kuruluş kararlarının çıkması bekleniyor.

Eski Tarım ve Köyişleri Bakanı AK Parti Konya Milletvekili Sami Güçlü, yeni açılacak 3 üniversiteyle birlikte Konya'nın öneminin daha da artacağını söyledi.
Güçlü, AK Parti Konya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Konya'nın iki yeni vakıf üniversitesinin ardından bir de devlet üniversitesine kavuşacağını ifade etti.
Selçuk Üniversitesinin yeniden yapılandırılması ve açılacak 3 yeni üniversiteyle Konya'nın, Selçuklu Devleti döneminde zirveye ulaşan ''eğitim ve kültür başkenti'' sıfatını yeniden kazanacağını dile getiren Güçlü, ''Selçuk Üniversitesinin bugün geldiği nokta, Konya'ya eğitim, ilim, anlayış, sanat, edebiyat, ekonomik, teknolojik katkılarını düşünürsek, yeni bir üniversitenin kurulmasının ne anlama geleceğini tahmin edebiliriz. Yeni bir devlet üniversitesi kurulması hadisesiyle karşı karşıyayız'' dedi.
MAVİ TÜNEL KADAR ÖNEMLİ
''Konya Üniversitesi'' adıyla kurulacak devlet üniversitesi için çalışmaların başladığını anlatan Güçlü, üniversitenin kurulması kararının en geç 2010 yılı sonuna kadar TBMM'den geçmesini beklediklerini ifade etti.
Konya'nın eğitim alanında önemli bir şehir olduğunu söyleyen güçlü, ''Yeni açılacak 3 üniversiteyle birlikte Konya'nın önemi daha da artacak. Yeni üniversitelerin açılması Konya açısından Mavi Tünel kadar önemlidir'' diye konuştu.
Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Ali Öztürk ve Kerim Özkul da katıldı.


AA


 
Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Mart 2010, 01:17   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eğitim Haberleri




Beden eğitim dersi haftada 4 saat olacak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) temsilcilerinin de katıldığı ''Haftalık Ders Programını Değerlendirme Çalıştayı''nda beden eğitimi dersinin haftada 4 saate yükseltilmesiyle ilgili önerinin de ele alındığı bildirildi.

GSGM'nin internet sayfasında yer alan habere göre, bir süre önce yapılan düzenlemeyle beden eğitimi derslerinin bazı sınıflarda haftada bir saate indirilmesine karşı yükselen tepkiler sonuç verdi.
Başkent Öğretmenevi'de 15-16 Mart tarihleri arasında çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen ''İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Haftalık Ders Çizelgeleri Değerlendirme Çalıştayı''nda önemli konular gündeme geldi.
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nü temsilen çalıştaya katılan heyetin başkanlığını yapan Genel Müdür Yardımcısı Nuri Demirci, dünyada sporda büyük başarı kazanan ülkelerden ABD, Rusya, İngiltere, Kore, Ukrayna ve İsveç gibi ülkelerde beden eğitiminin haftada 8 saat yapıldığına dikkati çekti.
Demirci, şöyle devam etti:
''Gelişmiş ülkelerde beden eğitimi, müfredatın yüzde 10'nuna tekabül eder. Bizde mevcut durum yüzde 3,5'tir. Çalıştayda beden eğitimi dersinin ilköğretimin bütün sınıflarında 4 saat zorunlu, ortaöğretim ve dengi okullarda ise haftada 2 saati zorunlu 2 saati seçmeli olmasını önerdik. Yapılan detaylı incelemeler sonunda önerimiz kısmen kabul edildi. İlköğretim, ortaöğretim ve dengi okullarda 2 saati zorunlu, 2 saati seçmeli olması kabul gördü. Bilindiği gibi beden eğitimi kategorisine giren satranç daha önce 1 saat seçmeli ders olarak müfredata girmişti.''
DERSİN ADININ DEĞİŞTİRİLMESİ ÖNERİLDİ
Toplantıda ayrıca beden eğitimi dersinin adının ''Beden Eğitimi ve Spor'' olarak değiştirilmesini teklif ettiklerini bildiren Demirci, şu bilgiyi verdi:
''Bu değişiklikle çocuklara teorik olarak da bir spor kültürü vermeyi amaçlıyoruz. Okul öncesi sporu sevdirme, bir seyir zevki kazandırma, özellikle olimpik branşlar hakkında bilgi sahibi yapma temel hedeflerimiz. Çünkü, Türk toplumu maalesef sporu futbol hariç seyretmiyor. Kaliteli, bilinçli seyirci sayısının olimpiyatlara ev sahipliğinde dikkate alınan donelerden biri olduğu unutmamalı.''
Çalıştayda alınan kararlar, uzmanlarca değerlendirildikten sonra Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu tarafından kabul edilmesi durumunda hayata geçecek.


AA

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 08 Kasım 2011, 05:22   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Amerikan Kültür Derneği Edremit'te dil okulu açtı




Amerikan Kültür Derneği Edremit'te dil okulu açtı

05 Kasım 2011 Cumartesi 10:26

Edremit Kaymakamı Osman Tunç ve Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kısa bir süre önce Hasan Caner Sayman ve Barış Çimenbiçer ortaklığıyla açılan Amerikan Kültür Derneği dil okullarının ilçe şubesini ziyaret etti. Ziyarete Mehmet Emin…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Müdür Barış Çimenbiçer, ziyaretçilere dil okulu hakkında bilgi vererek oda ve sınıflarını gezdirdi. Başlangıçta İngilizce, Fransızca ve Almanca dersleri vereceklerini belirten Çimenbiçer, ilerleyen dönemde ise Yunanca, Rusça, Japonca, İtalyanca ve İspanyolca gibi farklı dillerde kurs açılacağını kaydetti. İlköğretim ve lise öğrencileriyle yetişkinler için ayrı gruplar oluşturduklarını, kamu çalışanları, bankacılar ve doktorlar için KPDS, ÜDS, TOEFL, SBS gibi sınavlara yönelik dersler verildiğini, ayrıca şehit ve gazi çocuklarının burslu okutulduğunu ifade etti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2011, 09:51   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Eğitim Haberleri




Van'da Okullar 5 Aralık 2011 Tarihine Kadar Tatil Edildi


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, '5 Aralık tarihine kadar okulların açılışını tehir ediyoruz, sadece Van'da, İl düzeyinde okullarımızı geç açacağız' dedi.


Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, NTV'nin canlı yayınına telefonla katıldı. Van'da 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından okulların hasar tespitinin tamamlanıp tamamlanmadığının sorulması üzerine Bakan Dinçer, şunları söyledi: ''Erciş'te meydana gelen depremden sonra biz okullarımızın tamamını gözden geçirmiştik zaten. Van Merkez, Muradiye ve Erciş'te toplam 459 civarında okulumuz vardı. Onlardan sadece bir tanesi yıkılmıştı, ama yaptığımız tespitlerde toplam 20 okulumuzda eğitim yapılması çok doğru görülmemişti. Bu vesileyle biz diğer geri kalan okullarımızı yeniden gözden geçirmiş ve eğitime hazır hale getirmiştik. Ancak artçıların devam ediyor olması, orada çocuklarımızda tereddütler yaratıyordu. Hem de bu deprem tereddütleri biraz pekiştirdi sanıyorum. Bu sebeple 5 Aralık'a kadar beklemenin uygun olacağını düşünüyoruz.'' Bazı binaların hasarları gizleyebildiğinin belirtilerek, okullarla ilgili yeni bir çalışma yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine ise Bakan Dinçer, yine çalışacaklarını söyledi.

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 10 Kasım 2011, 09:57   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2012 İlkbahar Dönemi DUS




18 Temmuz 2009 tarih ve 27292 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe konulan “Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği”nin 15/1 maddesi gereğince; 2012 İlkbahar Dönemi Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı kontenjan taleplerinizin Eğitim Komisyonu-Tıp Çalışma Grubunca değerlendirilmek üzere Web Sayfamızda Duyurular kısmında yer alan formun eksiksiz bir şekilde doldurulup en geç 25 Kasım 2011 Cuma günü mesai bitimine kadar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
adresine gönderilmesi gerekmektedir.


Bilgileriniz ve gereğini arz ederim.

YÖK



__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
eğitim, egitim, haberleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kelebek.org #Eğitim / HelpServ Eğitim logları Gurkan Eğitim Dünyası 3 02 Şubat 2015 21:49
Kelebek.org #Eğitim / Chanserv-Genel Eğitim logları Bulut Eğitim Dünyası 0 03 Kasım 2013 00:40
Eğitim İhtiyaç Analizi Nedir? Hangi Eğitim Türleri Kullanılır? Zen Kişisel Gelişim 0 11 Aralık 2012 19:16
Eğitim Üzerine (Jiddu Krishnamurti) | Neden eğitim alırız? Kalemzede Felsefe 0 08 Nisan 2012 10:35