IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mart 2014, 00:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Vali Toprak'tan YGS uyarısı!




Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) sınavına katılacak öğrencilere başarı dileyen İzmir Valisi Mustafa Toprak, gürültü kirliliği yaratılmaması konusunda vatandaşlardan gerekli duyarlılığı göstermelerini istedi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Vali Toprak, görüşlerini şöyle ifade etti: "23 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan YGS Sınavına, ilimizde girecek öğrencilerin rahat ve huzurlu bir şekilde sınava girebilmeleri için, sınav güvenliğine ilişkin tüm tedbirler alınmıştır.

Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için büyük ve hayati önem taşıyan sınavların sakin, huzurlu ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla 22 Mart 2014 Cumartesi günü saat 18.00'den 23 Mart 2014 Pazar günü saat 14.00'e kadar; sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde, otoların klakson çalmaları, her türlü resmi ve özel törenler sırasında dışarı yayın yapılması, düğün konvoylarının oluşturulması, bina, hafriyat ve yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve buna benzer her türlü çalışma yapılması, seçime katılan siyasi parti başkanlıklarının belirtilen saatlerde hoparlör ile propaganda yapmaları, sınavların yapılacağı okulların çevresindeki sanayi siteleri ve iş yerlerinde gürültülü çalışma yapılması, ilgili kanun gereği cezai müeyyideye tabi olacaktır.

Sınava katılacak adaylardan, nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden çıkarmak isteyenler için aynı gün 07:00-10:15 saatleri arasında Karabağlar, Bayraklı, Aliağa, Balçova, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Menemen, Ödemiş ve Tire İlçe Nüfus Müdürlükleri açık olacaktır. Bu amaçla Nüfus Müdürlüğüne müracaat eden adayların yanında 2014 YGS Belgesi ve 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş fotoğraf bulundurmaları gerekmektedir.

Gençlerimizin uzun ve yorucu çalışmalarının değerlendirileceği; geleceğimiz dediğimiz, öğrencilerimiz, yavrularımız ve aileleri için büyük önem taşıyan bu sınavlar nedeniyle; tüm vatandaşlarımızdan ve her bir bireyden gerekli duyarlılığı göstermelerini bekliyorum. Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize ve ailelerine başarılar diliyorum."

Alıntıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
topraktan, uyarısı, vali, ygs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık