![]() |
Eşşı şorbası (adıyaman) Malzemeleri: 2 su bardağı dövme nohut yarım su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] küncü (susam) ceviz,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pekmez veya şeker kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuru kaysı. Yapılışı : Kaynayan suya dövme ve ıslatılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur. Piştikten sonra aldığı kadar pekmez veya şeker konur. Ateşten alınacağı zaman içerisine küncü,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kuru kaysı vs. şeyler konur ve ateşten indirilir. Üzerine yine ayrıca susam[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi şeylerle süslenir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk