![]() |
şepit (afyon) Malzemeler: 2 kg. un Aldığı kadar su Bir miktar tuz Yapılışı: Unu, suyu ve tuzu karıştırıp hamur haline getiririz. Hamuru katıca yoğurduktan sonra küçük bezeler haline getiririz. Bezeleri oklavayla açarız. Açtıktan sonra kızgın sacın üstüne veririz. Bunu sacda pişirgeçle çeviririz. Üzerinde küçük küçük kabarcık olunca indiririz. Not: En çok Ramazan ayında daha çok tok tuttuğu için sahurda tüketilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk