![]() |
Bükme (afyon) Malzemeler 1 kg. un 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı don yağı (iç yağ) 1 su bardağı yeşil mercimek veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 100 gr. Haşhaş 1 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, karabiber Yapılışı: Unu, tuzu ve ılık suyu katarak hamuru yoğururuz. Hamuru yoğurduktan sonra sofra boyu açarız. Onu yağ ve haşhaş ile yağlarız ve rulo şeklinde katlarız. Katladıktan sonra tekrar lokma lokma keseriz. O lokmaları da dikdörtgen şeklinde açarız. Diğer tarafta haşladığımız mercimeği kaşıkla ezeriz. İçine yağda kavurduğumuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ı ve tuzu, karabiberi de katıp hepsini karıştırırız. Dikdörtgen şeklindeki hamura bu içten koyup katlarız. Onu yağladığımız tepsiye dizeriz. Tekrar üzerine yağ sürüp fırına göndeririz. |
Cevap: Bükme (afyon) Şu Tariflerin Birini yapta yiyek Bebeim Boşa Kalmasın Tarifler :) |
Cevap: Bükme (afyon) Yaparım bebegım sen ıste (: |
Cevap: Bükme (afyon) Kaçıncı Sözünün Arasına Eklim Bunu Yafrim :D |
Cevap: Bükme (afyon) Az kaldı sabret bu ay sonuna kadar (; Gelıyorum yapcam sana ciicler (; |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:03. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk