21 Ekim 2010, 12:54 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Beypazarı yaprak sarması (ankara) MALZEME: Bağ Yapraği Pirinç Kiyma Soğan Salça Nane Maydonoz Tere Otu Tuz Sivi yağ Limon isteğe göre (Kuyruk Yaği.) YAPILIŞI: Soğanlar ince ince kiyilir, daha sonra hafif ateste pemplesinceye kadar pisirilir daha sonra kiyma ilave edlir, az bir sey (sadece rengi değisene kadar) pisirilir ardindan yikanmis[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edlir bir iki kere karistirilir ve ocaktan indirilir daha sonra tuz, nane, maydonoz ve tere otu katilip harman yapilir. içi hazirlandiktan sonra parmak kalinliğinda tencere dolusu sarilir. Daha sonra varsa güveçe konur, üzerine bir iki dilim[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konur ve üzeri kapatilir belli süre pistikten sonra üzerine isilti ve tat vermesi için sivi yağ ilave edilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
ankara, beypazari, beypazarı, sarmasi, sarması, yaprak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Zeytinyağlı Yaprak Sarması | YapraK | Zeytinyağlılar | 2 | 22 Mayıs 2013 16:13 |
Pastırmalı yaprak sarması | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 01 Kasım 2012 16:49 |
Mercimekli Yaprak Sarması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:40 |
Vejetaryen Yaprak Sarması | YapraK | Dolma ve Sarmalar | 0 | 25 Aralık 2009 21:18 |
Kestaneli Yaprak Sarması | Kralice | Dolma ve Sarmalar | 1 | 12 Mart 2009 17:14 |