![]() |
Ankara ketesi Malzemeler: 250 gram tereyağı 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 su bardağı un 1 tatlı kaşığı tuz İçi için 200 gram kıkırdak Üzeri için 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı: Yağ,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un ve tuzu yoğurun. 1 gece buzdolabında bekletin. Cevizden büyük parçalar koparıp elde açın. İçine kıkırdak koyup, hamuru top şeklinde kapatın. Üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısı sürün. 200 derecede pişirin. Sıcak olarak servise sunun. NOT: 850 gram kuyruk et makinesinde çekilir. Tencerede kısık ateşte yağ kıkırdak halini alıp kızarana kadar kaynatılır. Yağ süzdürülür. Kıkırdak yeteri kadar tuzlanır. Yemeğe hazır hale getirilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:36. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk