![]() |
Ayva yahnisi (artvin) 3-4 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 g yağsız kıyma 75 g/1 küçük çay bardağı tozşeker 1 su bardağı çekirdeksiz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 30 g/2 yemek kaşığı tereyağı Ayvaları yıkayıp dörde bölün, çekirdek kısmını iyice temizleyin, soymadan dilimleyin. Dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları yayvan bir tencereye dizin. Kıymayı yağsız olarak kavurun ve dilimlenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine serpin. Üzümleri yıkayıp onları da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ların üzerine serpiştirin. Tozşekerin de serperek ekleyin. Tereyağını küçük küçük keserek tencerenin içine serpiştirin. Tencereye, kenarından az miktar su ekleyip kapağını kapatın, ocağa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Suyu kaynamaya başlayınca tencerenin altını kısın. Hafif ateşte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:17. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk