![]() |
Pazıotu kavurması (aydın) Malzemesi: 1 bağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]otu 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı tuz bir çorba kaşığı kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı zeytinyağı. Hazırlanışı: Pazıotları bol suyun içerisinde bolca yıkandıktan sonra yarım tencere kaynamış suyun içerisinde atılır. Otlar yumuşayıncaya kadar bir miktar kaynatıldıktan sonra süzülür. Ayrı bir tava içerisine zeytinyağı konularak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavrulur. Pembeleşen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın üzerine kaynatılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]otları ilave edilerek kısık ateşte kavurmaya devam edilir. Krımızı bibe ve tuz ilave edildikten sonra birkaç dakika daha kavrulup ocaktan alınır. Tercihe göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu ya da sade servis yapılır. Yumurtalı da yapılabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:27. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk