IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yöresel Yemekler (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/)
-   -   Pazıotu kavurması (aydın) (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/360622-paziotu-kavurmasi-aydin.html)

Sır 21 Ekim 2010 13:30

Pazıotu kavurması (aydın)
 
Malzemesi:
1 bağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]otu
1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı tuz
bir çorba kaşığı kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay bardağı zeytinyağı.

Hazırlanışı:
Pazıotları bol suyun içerisinde bolca yıkandıktan sonra yarım tencere kaynamış suyun içerisinde atılır. Otlar yumuşayıncaya kadar bir miktar kaynatıldıktan sonra süzülür. Ayrı bir tava içerisine zeytinyağı konularak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kavrulur. Pembeleşen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ın üzerine kaynatılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]otları ilave edilerek kısık ateşte kavurmaya devam edilir. Krımızı bibe ve tuz ilave edildikten sonra birkaç dakika daha kavrulup ocaktan alınır. Tercihe göre[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lu ya da sade servis yapılır. Yumurtalı da yapılabilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk