IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yöresel Yemekler (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/)
-   -   Kazdağı çorbası (balıkesir) (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/360625-kazdagi-corbasi-balikesir.html)

Sır 21 Ekim 2010 13:36

Kazdağı çorbası (balıkesir)
 
adet haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] budu
1 su bardağı toz tarhana
3 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
250 gr. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz Pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Börülceleri ufak ufak doğrayın. 2 su bardağı su ile haşlayın. Suyunu süzün ve soğutun. Tarhanayı bir saat bu su ile ıslatın. Tencereye küp doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soteleyin. Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etlerini,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi, ıslattığınız tarhanayı 4 su bardağı su ilavesi ile 15 dakika pişirin. Tuzu,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u ve pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ilave edin. Zeytinyağını kızdırıp üzerine gezdirin, servis yapın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk