![]() |
Kazdağı çorbası (balıkesir) adet haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] budu 1 su bardağı toz tarhana 3 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gr. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı zeytinyağı Tuz Pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Börülceleri ufak ufak doğrayın. 2 su bardağı su ile haşlayın. Suyunu süzün ve soğutun. Tarhanayı bir saat bu su ile ıslatın. Tencereye küp doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] soteleyin. Haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etlerini,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yi, ıslattığınız tarhanayı 4 su bardağı su ilavesi ile 15 dakika pişirin. Tuzu,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]u ve pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ilave edin. Zeytinyağını kızdırıp üzerine gezdirin, servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk