![]() |
Sütlü mısır ekmeği (trabzon) 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı toz şeker 1 su bardağı sıcak su Su dışında bütün malzeme bir kaba konur, karıştırılır. Sıcak su katılır, (kek kıvamında olması gerekir) karıştırılır. Yağlanmış fırın kabına dökülür. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yarım saat kadar pişirilir. Kare kare keserek servise sunulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk