![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kete (trabzon) Malzeme Un Süt Tuz İçi için malzeme (Hoğüs): Tereyağı Mısır unu Şeker Yapılışı Un,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz karıştırılarak bir hamur yapılır, içi için tereyağı eritilir. Mısır unu katılarak iyice kavrulur. Kavrulduktan sonra şeker ilave edilir. Hamur açılır. Kare olarak kesilir, Malzemeden içine 1çorba kaşığı koyulup, köşelerinden dörde katlanır. Isıtılmış sal üzerinde veya tepsiye konularak plekide veya pilita'da pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
| ![]() |
Etiketler |
kete, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ankara Ketesi (Kıkırdaklı/Kuyruklu Kete) | eiffel65 | Hamur İşleri | 0 | 20 Nisan 2019 14:50 |
Trabzon Kertenkelesi - Trabzon Kertenkelesi Özellikleri | Liaaa | Hayvanlar Alemi | 0 | 08 Haziran 2012 15:16 |
Trabzon peynirlisi (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:18 |