![]() |
Pepeçura (trabzon) 6 kişilik 1 kg siyah[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 su bardağı su 1,5 çay bardağı tozşeker Yarım çay bardağı nişasta Yarım çay bardağı un Siyah[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri su ve şekerle birlikte bir tencerede iyice kaynatın. Ilındıktan sonra tel süzgeçten geçirin (5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu elde edin). 4 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] flsuyunu bir tencereye alın. Artan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ile un ve nişastayı karıştırın. Karışımı tenceredeki[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyuna ekleyin. Karıştırarak pişirin. 10 dakika kaynadıktan sonra, küçük kaselere veya kuplara paylaştırın. Soğuduktan sonra servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:46. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk