![]() |
Mantar sote (bolu) Malzemeler: 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Kanlıca) 2 adet olgun[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birkaç tane sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] birkaç diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1/2 bardak su tuz karabiber Hazırlanışı: Mantarlar temizlendikten ve bol su ile yıkandıktan sonra küçük küçük doğranır Sote yapılacak tavaya bir miktar sıvı yağ konur Önce doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve küçük doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler pembeleştirilir Küp şeklinde doğranmış ve kabuğu soyulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ilave edilir, önceden hazırlanmış olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar da ilave edilerek yarım bardak su, tuz, karabiber ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılarak pişirilir |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk