ızgara sardalya (gelibolu çanakkale) Malzeme: 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay kaşığı tuz Yapılışı: Önce fırın ızgaranızı kızdırın. Sardalyaları temizleyip, yıkayıp kurulayın. Genişçe bir tabağa koyup sıvı yağla yağlayarak tuzu serpin.Unu bir tabağa[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları una buladıktan sonra silkeleyerek fazla ununu atın.Balıkları kızgın ızgaraya koyup her iki yanlarını 4-5 dakika pişirin. Fırından alıp servis tabağına yerleştirerek yanında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] parçalarıyla servis edin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net