![]() |
Bilecik güveci 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kuşbaşı 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz Kızartma yağı Üzeri İçin; 1,5 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1,5 çorba kaşığı un 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı rendelenmiş kaşar Patlıcanların acısı çıkarılır, kuşbaşı doğranır kızgın yağda kızartılır,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] de aynı şekilde kızartılır. Tencereye tereyağı konur, eriyince ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] atılır, pembeleştirilir. ÜZerine et atılır suyunu bırakana kadar pişirilir, sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eklenir, tuz katılır, birkaç dakika daha çevrilir. Yemek toprak bir kaba boşaltılır. Diğer taraftan un ve tereyağı kavrulur, üzerine soğuk[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırılark pişirilir. Güvecin üzerine dökülür, kaşar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i serpilir. Güveç önceden ısıtılmış 190 derece fırına verilir. Kızarana kadar pişirilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk