IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yöresel Yemekler (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/)
-   -   Ekmek dilimi (burdur) (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/361021-ekmek-dilimi-burdur.html)

Sır 23 Ekim 2010 15:42

Ekmek dilimi (burdur)
 
1 bayat ekmek
3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çorba kaşığı nişasta
3 çorba kaşığı un
1 çay bardağı rendelenmiş az tuzlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 demet maydanoz
1 çay bardağı su
1 su bardağı sıvıyağ, tuz

1. Bayat ekmeği birer santim kalınlığında dilimleyin. Un, nişasta ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları derin bir kaba alıp çırpma teliyle karıştırın. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ince kıyılmış maydanoz ve bir çay bardağı su ekleyerek çırpın.
2. Tavada sıvıyağı kızdırın. Dilimlediğiniz ekmekleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı karışıma batırıp çıkarın ve bekletmeden kızgın yağa atın. İki taraflı kızartıp sıcak olarak servis yapın.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:15.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk