![]() |
Ekmek dilimi (burdur) 1 bayat ekmek 3[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çorba kaşığı nişasta 3 çorba kaşığı un 1 çay bardağı rendelenmiş az tuzlu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 demet maydanoz 1 çay bardağı su 1 su bardağı sıvıyağ, tuz 1. Bayat ekmeği birer santim kalınlığında dilimleyin. Un, nişasta ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları derin bir kaba alıp çırpma teliyle karıştırın. Rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ince kıyılmış maydanoz ve bir çay bardağı su ekleyerek çırpın. 2. Tavada sıvıyağı kızdırın. Dilimlediğiniz ekmekleri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı karışıma batırıp çıkarın ve bekletmeden kızgın yağa atın. İki taraflı kızartıp sıcak olarak servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:15. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk