23 Ekim 2010, 15:50 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kavata yemeği (bursa) Malzemeler 1 kg kavata Yarım kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti 1,5 baş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağ tuz Yapılışı: Küçük yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i andıran boğum boğum yapılı acımtırak, yöreye özgü bir sebzedir. İçinde küçük çekirdekleri vardır. Kavata 5-6 parçaya bölündükten sonra bol suda haşlanır. Bu şekilde acısı çıkartılır ve suyu dökülür. Daha sonra ayrı bir yerde kavrulmakta olan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] etinin içine eklenir. Biraz su eklenerek pişirilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
bursa, kavata, yemedi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kanunname-i İhtisab-ı Bursa-1502 (Bursa Belediyesi Kanunu) | Zen | Tarih | 0 | 27 Mayıs 2014 17:48 |