24 Ekim 2010, 08:37 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Etli hamur (çankırı) Yufka şeklinde açılan hamur 3x3 ebadında karelere ayrılarak kesilir. Kıyma, kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], baharat ve maydanoz karışımından elde edilen iç malzeme kare şeklinde kesilen hamurların üzerine tek tek yerleştirilir. Hamurun dört ucu birleştirilerek kapatılır. Birleştirilen hamurlar tuz ilave edilmiş kaynar suya atılarak pişirilir. Bir tür mantıdır
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
cankiri, çankırı, etli, hamur |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rulo Hamur | AngeL | Hamur İşleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:27 |
Ağrı - Hamur | Sim | Doğu Anadolu Bölgesi | 0 | 18 Ağustos 2011 02:06 |
Içi etli hamur (kulak hamuru) (sinop) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:59 |
Cevizli hamur (çankırı) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ekim 2010 08:36 |