![]() |
Ince ekmek muskası (çankırı) Malzemeler: Yufka ekmek Küpecik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i veya kışlık Kavrulmuş kıyma Yapılışı: Yufka ekmek ortadan ikiye katlanır.Yarım daire şeklinde yufka yuvarlak kısmından kesilen düz kısma doğru boydan boya ikiye katlanır.Üzerine küpecik[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i veya tulum[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i serpilir.en uç kenarından içe doğru muska şeklinde katlanır.Açıkta kalan küçük uc muskanın katının birinin içine sıkıştırılır.Teflon tavada hafif ateşte bir yüzü kızarana kadar pişirilir.Sonra diğer yüzü çevrilir ve pişirilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk