![]() |
Taşlık kavurması (çorum) Yarım kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] taşlık 3 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 6 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 tatlı kaşığı tuz Tencereye yağ konur, ısınınca taşlıklar atılır, yumuşayana kadar kavrulur. Daha sonra yarım daire şeklinde doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar atılır, şeffaflaşana kadar pişirilir. Toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz eklenir. Sıcak olarak servise sunulur |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:30. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk