![]() |
çorum mantısı Malzemeler: 3 su bardağı un 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeteri kadar tuz su İç malzeme: 350 gram kıyma Yarım demet maydanoz Yeteri kadar tuz karabiber Üzeri için: Yarım kilo[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2-3 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlanışı: Un, su,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz ve yeteri kadar su ile hamur yoğurup, dinlenmeye bırakın. Ayrı bir kapta kıyma, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ile yoğurun. Hamuru iki bezeye ayırın. 2 milim kalınlığında açın. Çay bardağı ile kesin. Ortalarına kıymalı harç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. 8 kulak yapın. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerini yağlayın. Ocak üstünde kısık ateşte önce altını ters çevirerek üstünü de kızartın. Fırından çıkınca üzerine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kırmızıbiberli tereyağı gezdirerek sıcak olarak servise sunun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk