![]() |
Yumurtalı patlıcan közlemesi (çorum) MALZEMESİ: 1 kg.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5-6 sivribiber katıyağ 5[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] karabiber tuz Patlıcanları közleyin, kabuklarını soyun ve ince kıyın. Kızgın yağda kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları pembeleştirin ve kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri ekleyip, kavurun. Doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]leri de ekleyip suyunu çektirin. Patlıcan, tuz ve karabiberi katarak 2 dakika pişmeye bırakın. Patlıcanların üzerinde oyuklar açıp[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları bütün olarak üzerine kırın ve akını beyazlaştırın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk