![]() |
Denizli Turşusu Biber, taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salatalık, gök[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir teneke veya küp içine yerleştirilir. Üzerine tuzlu sirke veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tuzu ilave edilir. Sarımsak soyularak içine atılır. Kabın ağzı sıkıca kapatılır. Bir müddet sonra turşu hazırdır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:56. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk