![]() |
Tirit (Denizli) Buğday,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haşlanır. İçine toz kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], karabiber, tuz konur ve kaynatılır. Az sulu piştikten sonra indirilir. Servis yapılır. Üstüne[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırması konularak kaşıkla yenir. Özel günler ve misafirler için bir eğlence ve toplanma vesilesidir. Acıpayam yöresinde çocukların ilk dişinin görüldüğümde pişirilip dağıtılır. Ayrıca hayır için pişirilip çocuklara dağıtılır |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:01. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk