![]() |
Diyarbakır usulü güveç Malzeme 1,5 kg kemiksiz parça[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sırtından kemikli pirzola 250 gr. kuyruk 3 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarım kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 250 gr sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 baş sarmısak 1 paket margarin yağı tuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: İlk önce çömleğinizi bir güzel yıkayın (çömlek : kırmızı topraktan yapılmış yüksek ısı ve ateşe dayanıklı geçmişi tarihe dayalı bir yemek yapma yeri ) kuyrukları bıçak ile ufak,ufak doğrayın.çömleğinizin dibine serin,etinizi onun üzerine yerleştiriniz daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ları vede sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerinizi doğrayın ve etin üzerine serpiştirin sarmısakları tane olarak soyup üzerlerine dağıtın[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lerin kabuklarını soyup arzu edilecek şekilde doğrayıp malzemelerin üzerini kapatıınz malum arzuya göre pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve tuz ekleyin unutmayınki güvecin her zaman için acısı lezzetlidir.1 paket margarini parçalar halinde çömleğin içine[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .fırına gönderin yalnız ev fırınında olmaz çünkü aşırı yüksek ısı ister. şimdiden afiyetler olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:54. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk