![]() |
Kurut çorbası (elazığ) MALZEMELER: 3 Adet büyük kurut Erişte Nane Yağ ve tuz. HAZIRLANIŞI: Kurut ılık suda ezilerek ayrana dönüştürülür. Erişteler makarna gibi haşlandıktan sonra süzülerek geniş bir kaba alınır. Hazırlanan ayran ateşte devamlı karıştırılarak Haşlanan erişte ılıtılan ayran üzerine ilave edildikten sonra. Ayrı bir kapta yağla nane kavrulup üzerine dökülür. Servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:30. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk