![]() |
Mecidiye köftesi (elazığ) 1 su bardağı ince bulgur 250 gr kıyma Yarım demet maydanoz 1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım çorba kaığı salça 1 çorba kaşığı kuru reyhan 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı toz kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bulgurun üzerine 1 su bardağı su konur. 10 dakika bekletilir. Sonra üzerine ince kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılır. 10 dakika kadar bulgur macunumsu kıvam alana kadar yoğrulur. Daha sonra kıyma, kıyılmış maydanoz ve diğer malzemeler eklenir. Malzeme bütünleşene kadar yoğrulur. Köfte harcından[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kadar parçalar alınır. İki avuç arasında iyice bastırarak yassılaştırılır. Mangalda ya da ızgarada pişirilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:12. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk