![]() |
Aşlık çorbası (kemaliye erzincan) Malzemeler: 2 su bardağı aşlık 5 su bardağı et suyu 1 yemek kaşığı yağ 1 yemek kaşığı salça domates kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yeşil sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] küçük küçük doğranmış 1 avuç taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] reyhan tuz. Yapılışı: Bütün bu malzemeler karıştırılır. (Yağ, salça,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] daha önceden öldürülerek sokaraç yapılır) 2 taşım kaynatılır, 1 saat demlenmeye bırakılır. Aşlıklar iyice açılana kadar tekrar pişirilir. Çorba kıvamında olunca indirilir, sıcak servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk