![]() |
Lor dolması (erzurum) 2 bardak bulgur 500 gram çökelek (lor) Yeteri kadar evelik veya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaprağı 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Tuz 2 kaşık margarin Az[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaymağı Soğanları ince ince kıyın ve yağda pembeleşinceye kadar kavurun. Diğer tarafta bulguru pilav gibi pişirin. Kavrulan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lara[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], bulgur ve lor ilave edin. Sonra iyice karıştırın ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapraklarını dolma gibi sarıp tepsiye tek kat dizin. Fırına verip biraz üzerleri kızarmaya yakın çıkarın. Tereyağını kızdırıp üzerine dökün ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la yiyin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:27. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk