![]() |
Patates boranisi (erzurum) Malzemeler 5 - 6 adet patates 5 yemek kasıgı tereyagı 2 yemek kasıgı toz kırmızı bıber 3 dıs sarımsak 1 kase yogurt yapılısı patatesler kabuklarıyla haslanır.kabukları soyulup borcama alınır. Kup kup dogranır dıger yanda tereyagı erıtılır ıcıne toz kır. Bıber eklenır. Tuzlanmıs dogranmıs patateslerın uzerınden gezdırılır. Sarımsaklı yogurt hazırlanıp en uste dokulur.sıcak servıs yapılır. Patates sevenlere harıka bır lezzet. Mutlaka deneyın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:51. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk