![]() |
Yuvarlak pul böreği (eskişehir) Malzemeler: 2 adet yufka 150 gr. beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3-4 sap maydanoz Kızartmak için; 1/2 su bardağı sıvıyağ Hazırlanışı: Yufkalar üst üste konup ortadan iki parçaya bölünür, sonra yine üst üste ve ikiye bölünerek, aynı işlem tekrarlanır ve üçgen parçalar elde edilir. Bir kâsede[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çırpılır, beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve ince kıyılmış maydanozlar da katılarak iyice ezilir. Elde edilen karışım üçgen parçanın ortasına konur ve sigara gibi sarılır. Tavada, kızgın sıvı yağda çevrilerek kızartılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:31. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk