![]() |
Düğü köftesi çorbası (eskişehir) Kullanılacak malzeme 1 su bardağı düğü 1 miktar tuz, 1 çay bardağı zeytinyağ 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi 4 adet sivri[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince kıyılmış) 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4 su bardağı su 1 çorba kaşığı un, üzerine maydonoz Hazırlanışı: Düğü, tuz ve un hamur yapılır. Fındıktan biraz ufak elde yuvarlanır. Yağda kıyılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler hafif kavrulur daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendesi ilave edilir, biraz çevrildikten sonra 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kırılır ve karıştırılır ve üzerine kaynar su ilave edilir. Kaynayan suya hazırladığımız humurlar salınır. 10 dk. beraber pişirilir ve servise sunulur |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:53. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk