![]() |
çiğ köfte (gaziantep) Malzemeler 100 gr. çiğ köftelik et, 200 gr. çiğ köftelik bulgur, 5 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 30 gr. kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 150 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, 50 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı yenibahar, 3 çay kaşığı pulbiber, 100 gr. yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 adet maydanoz. HAZIRLANIŞI: Önce salçalar bulgur, baharatlar birbirine katılır. Sarımsaklar iyice ezilerek ince doğranmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la yoğurulur. Sonra çiğ köftelik et katılarak iyice yoğurulur. Soğan ve maydanoz ince ince doğranır hazırlanmış olan çiğ köftenin içine ilave edilir 3-5 dk. yoğurulur. Sonra köfte şeklinde sıkarak servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk