![]() |
öcce (gaziantep) Malzemeler 6 demet maydanoz, 6[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1/2 kg. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1/2 kg. taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 80 gr. un, Yarım kaşık tuz, 1 çay kaşığı kimyon, 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber, Taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ince ince kıyılır. Derin bir kase içerisine kıyılmış maydanoz, taze[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], un, tuz, kimyon, karabiber, kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konularak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar kırılır. Bu malzemeler iyice karıştırılır (çırpılır). Kızarmış yağa bir yemek kaşığı karışımdan koyularak, pembe renk alana kadar kızartılır. Bütün karışım kızartıldıktan sonra yemek servise hazırdır. NOT: Özel öcce tavasında kızartılırsa şekiller daha düzgün olur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk