![]() |
Saçma tavası (gaziantep) Malzemeler 500 gr. iri bıçak (zırh) kıyması, 500 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 veya 2[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 3 büyük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Kırmızıbiber, yeterince tuz, 1 büyük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 2 tane yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 10 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Karabiber, yenibahar, yağ. HAZIRLANIŞI: Bütün malzemeler doğranır, baharatlar da katılarak karıştırılır. Bu malzeme 3-4 cm. yüksekliğinde olan bir tepsiye konur ve tepsi fırına sürülür. 1 saat kadar sonra fırından çıkarılan yemek servise hazırdır. Not: Sebze çeşidi isteğe göre arttırılabilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk