26 Ekim 2010, 16:06 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Hedik (gaziantep) Kullanılacak Malzemeler 500gr buğday Tarçın Rezene 1 adet nar taneleri 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 çay bardağı toz şeker Hazırlanma Şekli Buğday akşamdan ıslatılır. Ertesi gün yıkanır. İyice haşlanır. Suyu kalmaz (kalırsa süzülür) içine dövülmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi, nar tanesi, rezene, tarçın karıştırılır. Üzerine toz seker konup ikram edilir.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
gaziantep, hedik |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gaziantep gezilecek yerler ve Gaziantep tarihi yerleri | Violent | Güneydoğu Anadolu Bölgesi | 0 | 02 Şubat 2014 13:45 |
Gaziantep | Ecrin | Yöresel Kelimeler ve Anlamları | 0 | 28 Haziran 2013 17:48 |
Gaziantep | Sır | İl ve İlçelerimizin Tarihçesi | 0 | 29 Ocak 2011 18:25 |
Külbastı (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:07 |
öcce (gaziantep) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 26 Ekim 2010 16:03 |