![]() |
Omaç (gaziantep) MALZEMELER 3 adet yufka ekmek (ufalanmış), 3 adet rendelenmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 3 adet yeşilbiber (ince doğranmış), 1 adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince doğranmış), 3 diş kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince doğranmış), 1 demet maydanoz (ince doğranmış), 1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 50 gr. rendelenmiş Antep veya kaşar[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i, 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı, 1 tatlı kaşığı karabiber. YAPILIŞI Ekmek hariç bütün malzemeler karıştırılır. Ekmekler ilave edilir ve yavaş yavaş yoğurulur, iyice karıştırılıp elle şekil verilir. Servis tabağına alınıp turşu ve ayranla servis yapılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk