![]() |
Yaprak buğulaması (gaziantep) MALZEMELER 1 bardak bulgur, 300 gr. taze asma yaprağı, 1 bardak su, 5 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 3 ortaboy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Tuz, karabiber, Kırmızıbiber, 1 yemek kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, 1/2 bardak zeytinyağı YAPILIŞI Soyulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve taze asma yaprakları mümkün olduğunca ince kıyılır ve bulgurla karıştırılır. Biber salçası, tuz, karabiber, kırmızıbiber ve zeytinyağı ilave edilir. Bu karışım tencereye konur 1 bardak da su eklenir, hafif ateşte bulgur suyunu tamamen çekinceye kadar pişirilir. (Bulgurun cinsine göre pişme süresi farklıdır). Yemek servise hazırdır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk