![]() |
Beyran (gaziantep) MALZEMELER 1 kg. kemikli gerdan, 300 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 100 gr. yaprak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 100 gr. tuz, 50 gr. karabiber, 10 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YAPILIŞI Bir tencerede 1 kg. et suyla yüksek ateşte kaynara çıkıncaya kadar kaynatılır ve bu arada etin kefi alınır. Kaynara çıkan etin ateşi kısılır ve haşlanıncaya kadar kaynatılmaya devam edilir. Başka bir tencerede 300 gr.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haşlanır, 15 dakika daha sonra haşlanmış bu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler 5 porsiyon olacak şekilde tabaklara konur. Pirinç üzerine 200 gr. et suyu,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yaprak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tuz, karabiber konur ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sıkılır, kaynayıncaya kadar ısıtılır ve servise sunulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk