![]() |
Lamesli pide (giresun) Malzemeler 1 demet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 yemek kaşığı tozşeker Karabiber Tuz Hamuru için: 4 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu 1 su bardağı un 3 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz Pazı yapraklarını ayıklayıp yıkayın. Karabiber ve tuzla ovup tozşeker ilave edin. Yoğurma kabında[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yı çırpın. Yoğurt, sıvıyağ, tuz ve kabartma tozunu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Önce unu, daha sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ununu koyup yumuşak bir hamur tutun. Hamuru 20 dakika bekletip, daha sonra ikiye bölün. Birinci hamuru yarım bardak kalınlığında açıp fırın tepsisine serin. Hazırladığınız içi üzerine yayın. İkinci hamuru da üstüne serin. 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarısıyla sıvıyağı çırpıp pidenin üzerine sürün. 175 derecelik fırında 30 dakika pişirin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk