IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Yöresel Yemekler (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/)
-   -   Fırın kurusu fasulye (giresun) (https://www.ircforumlari.net/yoresel-yemekler/361848-firin-kurusu-fasulye-giresun.html)

Sır 27 Ekim 2010 22:34

Fırın kurusu fasulye (giresun)
 
Malzemeler:
1/2 kg fırın kurusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2 kaşık[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 çay bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yarması
1 avuç[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu
2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1 tatlı kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı sıvı yağ.

Hazırlanışı:
Fırın kurusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ayıklanarak haşlanır, süzülür ve doğranır. Diğer taraftan kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yarma ayrı ayrı haşlanır, süzülür. Tencerede tereyağı eritilir,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve salça konarak kavrulur. Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarma ve fırın kurusu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler ilave edilerek bir süre kavrulur. Üzerine sıcak su konur. Pirinç ve tuz ilave edilir. Yemek karıştırılarak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu da konduktan sonra[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar pişirilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:45.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk