![]() |
Mendek çorbası (giresun) Malzemeler: 1 bağ mendek 1 fincan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 bardak et suyu 1 su bardağı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 yemek kaşığı tereyağı 2 fincan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu biber su. Hazırlanışı: Bir tencere suya et suyu katılarak kaynatılır, tıklanmış, yıkanmış, doğranmış mendek, kaynayan suyun içi-3 ilave edilir. Sonra içine haşlanmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler konur. Biraz pirince çorba karıştırılarak,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unu elle yavaş yavaş ilave edilir.Unun topaklanmamamsına dikkat edilir. Pirinci ilave edilir,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler uzayıncaya kadar pişirilir. Diğer yanda yağ ile beraber[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pembeleşinceye kadar kavrulur. Kaynayan çorbanın içine ilave edilir. Tuzu eklenir. Mendekler pişince ateşten alınır. Sıcak olarak servis yapılır |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:08. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk