![]() |
Fındık köftesi (giresun) Malzemeler: 2 su bardağı ince çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarım bayat ekmek içi, 3 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yarım su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağı, 250 gram beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1,5 çay kaşığı nane, 1,5 çay kaşığı köfte baharı, 2 çorba kaşığı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] salçası, 1 çorba kaşığı pul[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], 1 çay kaşığı kimyon, tuz. Yapılışı: Sarımsakları soyup ezin. Beyaz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]i ufalayın. Ekmek içini ıslatıp sıkın ve ufalayın. Çekilmiş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ekmek içi,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], salça, köfte baharı, nane, tuz, pulbiber ve kimyonu bir kapta iyice karıştırıp yoğurun. Fındık yağını azar azar ekleyip tekrar yoğurun. Kuru köfte şeklini verin. Servis tabağına alın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk