![]() |
Ayvalı et (gümüşhane) Kullanılacak Malzemeler 2 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı toz şeker 2 adet orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 500 gr kemikli[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] eti 3 orta boy[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, karabiber Hazırlanma Şekli Soğanı küçük doğrayın. Sıvı yağında kavurun. Kemikli etleri ekleyin. Etler suyunu salıp bitene kadar kavurun. Etlerin üstüne çıkacak kadar su[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Yumuşayana kadar pişirin. Ayvaların kabuklarını soyup ikiye kesin. Çekirdekli kısımlarını çıkarıp iri iri doğrayın. Bir çorba kaşığı tozşekerle etlere ilave edin,[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar yumuşayıncaya kadar orta ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Sıcak olarak servis yapın |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk