![]() |
Aside tatlısı (hakkari) Malzeme: 3 yemek kaşığı yağ 500gr un 2 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi 5 yemek kaşığı şeker Tuz Yapılışı: Yağ bir tencerenin içinde kızartılır. Kızaran yağın içine kaşık kaşık un atılır ve karıştırılır. Un hepsi atılınca durmaksızın karıştırılmaya başlanır. Zaman ilerledikçe tatlı sarı bir renge girecektir, daha sonra kırmızılaşır, buda tatlının hazır bir hal aldığının işaretidir. Ateşten alınan tatlı çok sıcak halde iken içine şerbeti dökülür ve karıştırılır, servise sunulur. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk