![]() |
Cennet çamuru (hatay) MALZEMELER 1 kg. tel kadayıf 2 su bardağı şeker 250 gr. tereyağı 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tarçın YAPILIŞI Geniş bir tepsiye tel kadayıf ve yağ konur. Hafif ateş üstünde arada tepsi çevrilerek tel kadayıf yağ eriyineeye kadar elle kırılır. Şeker ilave edilip karıştırılır. Ateşten alınarak servis tabağına yerleştirilir. Üzeri tarçın ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le süslenir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk