![]() |
Domatesli pilav (hatay) MALZEMELER 1 su bardağı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 su bardağı et suyu 1 küçük[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 adet taze kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 200 gr. kuşbaşı et 1 çay kaşığı karabiber Tuz 1 çorba kaşığı sade yağ YAPILIŞI Bir tencereye tereyağı konulup kızdınlır. İçine etler eklenerek kızartılır. Üzerine inee kıyıImış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar eklenerek yumuşatılır. Domates rendelenir. Biberler inee doğranır. Teneereye eklenerek 1 dk. daha kızartılır. Üzerine yıkanmış ve süzülmüş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], et suyu ve tuz eklenerek 2 dk. harlı, 10 dk. yavaş ateşte pişirilip ateşten alınır. Teneerenin ağzına bir havlu koyarak fazla buharı alınır. Yüzüne karabiber serpilip servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk