![]() |
Deli köftesi (hatay) MALZEMELER 1 su bardağı ince bulgur 1/2 su bardağı su 15 adet kırmızı acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in tohumları ve damarları 1 kahve fincanı zeytinyağı 100 gr. köftelik (dövülmüş) et Tuz YAPILIŞI Genelde bu köfte[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hazırlama zamanında yapılır. BiberIerin kesilerek kurutulması ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ura yapılması döneminde, kesilen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Ierin damar kısımları etli bir şekilde kesilerek alınır. İçine kaçan tohumlar temizlenmeden ıslatılmış bulgura katılıp iyice yoğurulur. Bu yoğurma işlemi, bulgur tamamen yumuşayıncaya kadar devam eder. Sonra et ilave edilerek bulgurun etle özdeşleşmesi sağlanır. Zeytinyağı ile servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk