![]() |
Müferke (hatay) MALZEMELER 4 Kişilik 3 Adet kemer[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 Adet yeşil[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 Adet[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 Su bardağı zeytinyağı 1 Tatlı kaşığı kimyon 1 Adet kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz YAPILIŞI Bir tencereye zeytinyağı konulup ısıtılır. Piyaz şeklinde doğranan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar ve[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ler eklenip öldürülürken, diğer tarafta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]lar soyulup önce ikiye bölünüp piyaz şeklinde doğranır ve tencereye eklenir. Bir iki karıştırdıktan sonra üzerine kabukları soyulmuş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] rendelenip 5 dk. hızlı 15 dk. yavaş ateşte pişirildikten sonra tuz ve kimyon eklenip ılıması beklenir. Ilık servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:44. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk